Sušící sítě

Jde o vyztužené, látkové síta, která si můžete pořídit v jednopatrové i několikapatrové verzi různých rozměrů.

blog_preview_susici_site

Několikapatrová, kulatá síta o průměru 55 - 90 cm je vhodná spíše do větších prostorů. Pokud bojujete s každým centimetrem svého prostoru, budou se hodit menší síta o délky 45 cm. Dají se krásně umístit i do menších prostorů. Některá sušící síta se vyrábí i v praktickém balení (skládají se podobně jako stan).

Hlavní výhodou závěsných sušících sít je skladnost a přenositelnost: Síta naplněná  bylinkami můžete jednoduše složit a kdykoliv přenést z venku do vnitřních prostorů a naopak. Ve dne tak můžete sušit na sluníčku, navečer, kdy se dělá vlhko, je lepší síta přenést dovnitř do suchého prostředí.

 

Sušící síť Lighthouse

Osmipatrová kruhová sušící síť byla navržena pro jednoduché zavěšení. Dá se složit, tak aby zabrala co nejméně prostoru. Její průměr je 55 cm, takže je vhodná i do menších prostor. Obsah sítě je z jedné strany chráněn před větrem, ale z druhé strany je síť úplně otevřená, což nechrání obsah před větrem v případě, že se vítr otočí.

Lighthouse

Sušící sítě Colgar

První šestipatrová sušící síť Colgar s průměr 55 cm má výhodu v tom, že síť chrání obsah před větrem po celém obvodu, až na malý otvor, kterým vkládáte bylinky do sítě. Opět se dá poskládat tak aby zabrala co nejméně místa.

 Colgar

Druhá osmipatrová sušící síť Colgar má průměr 90 cm. Síť se hodí spíše pro ty, co mají pravdu větší prostor pro zavěšení. Obsah je opět z části chráněn před větrem.

 Colgar_v2

Sušící sítě Pro Dry

Opět máme více velikostí. První z nich je šestipatrová síť s průměrem 95 cm. Výhodou této sítě je to, že jednotlivá patra jsou k sobě připnutá sponou, takže pokud víte, že nevyužijete všech šest pater, můžete jednotlivé patra odepnout a uschovat. Obsah je z části chráněn před větrem. I tyhle sítě jdou snadno poskládat a uložit.

 Pro_Dry

Druhá ze sítí Pro Dry je pětipatrová o průměru 80 cm. Jednotlivá patra jsou také připnutá sponou.

 Pro_Dry_v2

Sušící sítě Werb Hedryer

Tyto sítě jsou vybaveny jedinečným systémem cirkulace vzduchu, který prošel rozsáhlými zkouškami, aby byl zajištěn stálý průtok vzduchu pro vysoce kvalitní a rovnoměrné sušení. Umožňují snadné sušení bylin ve vašem vlastním domě bez obav z nežádoucích pachů, objemných strojů a snižuje šíření plísní způsobené konstantním proudem čistého filtrovaného vzduchu. Sitě máme ve dvou velikostech. Jendou z nich je čtyřpatrová o průměru 30 cm. Druhá velikost je pětipatrová o průměru 60 cm.

Werb_Hedryer

 

Sušící sítě najdete na našem webu, které jsou v prodeji. 

Používáme ověření věku Adulto