Růstová hnojiva 100% bio

 

 

 

 

image002Biobizz bio grow - Je tekuté růstové hnojivo určené pro všechny substráty a kokos. Pomáhá vytvářet v půdě zdravé prostředí.

- Obsahuje melasu (organický extrakt z holandské řepy), která aktivuje bakteriální flóru. Hnojivo má velmi nízký obsah fosfátů, dále obsahuje přes 70 stopových prvků, vitamín B1, B2, C a E.

 

image004Biocanna vega - V roce 2003 měla Biocanna první certifikovanou řadu hnojiv pro ekologické pěstování.

- Posiluje obranyschopnost rostliny, to vše za následek zdravé rostliny a vyšší kvalitu sklizně.

- Obsahuje ekologicky složený dusík (betain dusíku), ten je uvolňován podle potřeb rostliny. Kompletní vstřebání živin pro rychle rostoucí rostliny je tak zaručeno od začátku pěstování, až po konec růstu.

image006Plagron alga grow - Hnojivo na základě mořských řas zajišťuje zdravý, silný a stabilní růst, také zajišťuje řádný vývoj kořenů. Zajišťuje pevný základ aby rostlina mohla v pozdější fázi plně kvést.

- Zajišťuje ochranu před vysokým obsahem soli a plísněmi, stimuluje tvorbu chlorofylu. Přírodní hormony pro růst a květ zajišťují vyšší výnos.

 

image008Biotabs orgatrex - Organické růstové hnojivo a urychlovač kvetení, hnojivo má vysoký obsah cukrů a stopových prvků.

- je vhodný pro půdu a kokos, obsahuje moučku z vojtěšky, melasu, oxid křemičitý a kamenný prach jako základ pro dostupné mikroživyny.

 

image010Atami ata organics grow - Je tekuté organické hnojivo s mimořádně příznivým vlivem na vývoj rostliny, zajišťuje pevný hlavní stonek se silnými postraními větvěmi.

- během období růstu lze používat denně při zalévaní, doporučujeme v kombinaci např. se substrátem Kilomix nebo Worm Manure.

- obsahuje různé mořské řasy, velké množství aminokyselin, stopových prvků, vitamínů a rostlinných hormonů.

 

 

Bio hnojivy lze hnojit při každém zalévání, výhodou je také jemnější chuť. Při konečné fázi rostlin se nemusí tolik proplachovat. Každé hnojivo má svoji chuť.

Při použití bio hnojiv se neupravuje ph vody, došlo by k rozpadu molekulární vazby organické struktury a ke změně z BIO hnojiva na Minerální !!!!

Pokud hnojíte bio, neupravujte ph roztoku.

 

 

 

 

 

Používáme ověření věku Adulto