Advanced Nutrients základní hnojiva

V našem článku se zaměříme na základní hnojiva Advanced Nutrients, jejích rozdělení a povíme si něco o nich. 

Hnojiva si rozdělíme na dvě kategorie podle toho zda je to tří složka nebo dvě složky na růst a dvě na květ.

Tří složka:

Jungle Juice ( Grow, Micro a Bloom) - Jde o prověřené hnojivo s lety výzkumu a zkušeností. Je to preferovaná řada veteránských pěstitelů. Kteří si hlídají pH a EC a nechtějí se toho vzdát. Jungle Juice obsahuje spektrum vysoce kvalitních mikroživin, aby rostlina mohla lépe růst a dále obsahuje čtyři vstřebatelné formy železa, které se hodí jak do půdy tak hlavně do cocosu. Umožnuje vám splnit všechny požadavky rostliny od semena po vzrostlou rostlinu. Tato tří složka je velice populární ve 107 zemích, protože obsahuje kvalitní přísady v přesně té správné formě. 

aaa

 

(Gorilla) pH Perfect ( Grow, Micro a Bloom) - Pokud používáte tří dílnou složku hnojiva na tom není nic špatného. Mnoho pěstitelů nedá dopustit na tří dílnou složku. Je to preferovaná rutina mnoha veteránských pěstitelů. Tato řada obsahuje patentovanou technologii pH Perfect, která udrží vaše pH na optimální úrovni a vy se můžete věnovat jiným věcem. Chrání rostliny před kolísáním pH tak aby se vaše rostliny mohli soustředit na vývoj kořenů a zelený růst. Dokonalé pH udržuje všechny vaše mikro, makro a sekundární živiny dostupné pro vaši kořenovou zónu. Jinými slovy když pH zůstane dole může vaše rostlina dosáhnout optimálního příjmu živin. 

ppp

 

Dvou složka na růst a květ:

Sensi ( Grow A+B a Bloom A+B) - Jedná o složku s pH Perfect pro růst a květ. Tato řada je určena pěstitelů, kteří jsou začátečníci nebo jen nechtějí utrácet za drahé vybavení. Sensi grow + bloom má speciální poměr živin pro zdravý růst a květ. Obsahuje celou řadu živin mikro, makro a sekundárních živin.  Obsahuje hnojivo z huminové kyseliny, fantastický chmelátor pro zvýšení absorpce živin. Wet Betty, neiontová povrchově aktivní látka, která pomáhá kořenům s absorpcí živin. Několik komplexů aminokyselin, takže vaše rostliny přijímají všechny mikroživiny které potřebují. S touto řadou hnojiv dosáhnete vyžadovaného úspěchu a to bez použití pH metru. 

456

Connoisseur ( Grow A+B a Bloom A+B) - Toto hnojivo s technologií pH perfect je určeno profesionálním pěstitelům s roky zkušeností a plně kontrolovanou místností. Connoisseur obsahuje pokročilé živiny, exkluzivně pro maximalizaci výnosu a zdravý růst a květ. S tímto hnojivem maximalizujete výnos, ale jen za předpokladu, že máte místnost s CO2, ventilací a atd... Connoisseur dále obsahuje velice kvalitní živiny v chelátové formě ale i jiných formách pro větší úrodu. Obsahuje hnojivo z huminové kyseliny, fantastický chmelátor pro zvýšení absorpce živin. Wet Betty, neiontová povrchově aktivní látka, která pomáhá kořenům s absorpcí živin. Několik komplexů aminokyselin, které zvyšují absorpci mikroživin, které vaše rostliny potřebují pro zdravý růst. Pokud máte zkušenosti a kontrolovanou místnost tak je tato řada přesně pro vás, maximalizujte svou úrodu a s technologií pH Perfect se zbavte závislosti na pH metru.

12

Používáme ověření věku Adulto