Advanced Nutrients doplňky I.

V našem článku se zaměříme na aditiva Advanced Nutrients, jejích rozdělení a povíme si něco o nich. 

Doplňky dělíme do pěti pod kategorií. Jedná se o kořenové expandéry, posilovače rostlin, doplňky na větší plody, čistič kořenového systému a na chuť. Všechny aditiva se dávkují 2ml/L a jsou určeny pro všechny pěstební metody.

Kořenové expandéry

Voodoo JuiceVaše kořenová zóna je jedna s nejvíce přehlížených míst, ale díky větší kořenové zóně můžete zvětšit svůj výnos. Jednoduše protože větší kořenový systém znamená větší rostlinu. Rhizobacteria která je obsažena ve Voodoo Juice pomáhá s vývojem kořenů a rozšiřuje je. Rovněž zvyšuje absorpci vody a živin. Proměňte anorganický fosfát na rozpustné živiny, které mohou vaše rostliny absorbovat.

Piranha - Obsahuje řadu prospěšných a symbiotických hub, které rozšiřují kořenovou zónu. Tyto houby transformují živin do forem co jsou pro rostliny lépe přijatelné. S tímto doplňkem maximalizujete svou kořenovou zónu pro lepší výnos. Vytvoříte čistou a vyváženou Rhizosféru. Zlepšuje absorpci důležitých živin. Zvyšuje biomasu bohatou na esenciální oleje. Tento výrobek také chrání před chorobami a škůdci, lze použít i jako postřik na plísně. 

Tarantula - Obsahuje řadu mikrobů pro kořenovou zónu. Vytváří podmínky pro budování biomasy bohaté na sloučeniny. Tarantula obsahuje řadu prospěšných mikrobů pro lepší výživu a přeměnu látek na lépe vstřebatelné formy. Taktéž pomáhá rostlině s příjmem fosforu a železa pro maximální vynos. 

 koreny

Posilovače rostlin

B-52 - V B-52 najdete extrakt z řas a vitamin C. Vitamín C pomáhá rostlinám s fotosyntézou a dýcháním. Dále obsahuje huminovou kyselinu, která podporuje kořenový systém. Studie ukazuje, že může pomoci v boji proti stresovým faktorům jako je chlad, sucho, ozón. Podporuje zdraví růst a zpevňuje rostlinu, aby mohla lépe růst. Mnoho pěstitelů ji používá i jako postřik při přesazení nebo na zkrácení vegetačního období. 

Rhino Skin - Tato složka je určena hlavně pro stonky a větve, když je zpevníte může vaše rostlina vytvářet větší a těžší plody. Rostliny vědí jak mají silné stonky a větve, a proto vytváří plody které unese. Hlavní složkou je oxid křemičitý, který je silný a pevný díky němu vaše rostliny zesílí aby mohli nést větší plody. Zároveň pomáhá rostlině vyrovnat se stresem z tepla, sucha, nemocemi a dalšími environmentálními stresory. Zpevněte svou rostlinu, aby se mohla soustředit na plody a ne na každodenní přežití. 

Nirvana - Čistě přírodní posilovač květin. Nirvana obsahu čistě přírodní produkt chilské mýdlové kůry a juku, které produkují sloučeniny povrchově aktivní látky. Tyto látky snižují povrchové napětí, takže se cokoliv co obsahují snadněji dostane do rostliny pomocí kořenů a listů. Další účinnou složkou Nirvany pro zesílení plodů je bat guano, které obsahuje dusík, stopové prvky, aminokyseliny, nukleové kyseliny, bílkoviny a minerály. Dále obsahuje kvasinkovou složku, která obsahuje 22 esenciálních aminokyselin, které vytváří rostlinné bílkoviny, a v neposlední řadě je nabitá vitamínem B. Vitaminy B jsou zvláště užitečné pro klonování, sazenice, mateřské rostliny a zahrady, kde jsou rostliny tlačeny k produkci. Azomit je látka které obsahuje mnoho stopových prvků a je velice cenná. Patří sem oxid vápenatý, uhlík, železo, vodík, oxid křemičitý, zlato, hořčík, dusík, síra, oxid hořečnatý, antimon, chrom, kobalt, bor, molybden, měď, oxid fosforečný, mangan, indium, stříbro, zinek a desítky dalších.

Bud Factor XBud Factor X obsahuje biologicky aktivní přísady, které zvyšují přirozené vlastnosti rostlin, což vede k maximální produkci terpenoidů, pryskyřic a esenciálních olejů. Vyvážená kombinace vysoce bioaktivních přísad maximalizuje obsah pryskyřice v plodinách a umožňuje plodinám pokračovat v maximalizaci fotosyntetických rychlostí. Redukované formy dusíku a B-vitamínů ve formulaci také podpoří vývoj kořenů, zvláště při použití Bud Factor X ve spojení s Piranha, Voodoo Juice a Tarantula. Pryskyřice a silice jsou součástí přirozeného obranného systému rostliny proti hmyzu dvěma hlavními způsoby. Za prvé lepkavá pryskyřice dělá ochranou bariéru před drobným hmyzem a roztoči a za druhé aromatické pryskyřice odradí mnoho druhů hmyzu. 

$RTISKWH

V našem příštím článku se zaměříme na doplňky na větší plody, čistič kořenového systému a na chuť.

Používáme ověření věku Adulto