Advanced Nutrients doplňky II.

V našem článku se zaměříme na aditiva Advanced Nutrients, jejích rozdělení a povíme si něco o nich. 

Doplňky dělíme do pěti pod kategorií. Jedná se o kořenové expandéry, posilovače rostlin, doplňky na větší plody, čistič kořenového systému a na chuť. Všechny aditiva se dávkují 2ml/L a jsou určeny pro všechny pěstební metody.

Větší plod

Bud Ignitor -  Bud Ignitor je složka kterou používáme první dva týdny v květu na lepší nastartování kvetení. Obsahuje vyvážený poměr fosforu a draslíku na kvalitnější kvetení. Dále obsahuje výtažek s Norské řasy která líp zadržuje kyslík a vyživuje rostlinu. 

Big Bud - Big Bud obsahuje správný poměr draslíku a fosforu na větší květ. Obsahuje 20 aminokyselin v L-formě, se zvlášť důležitými dávkami L-tryptofanu, L-cysteinu, L-glutamátu a L-glycin. Dále obsahuje kyselinu citronovou, která lépe transformuje živiny a pomáhá s dýcháním, taktéž lépe přeměňuje cukry na energii. Kyselina askorbová zrychluje fotosyntézu. Všechny tyto látky jsou v Big Bud ve správném poměru pro lepší a větší květ.

Overdrive - Tento doplněk je určen na poslední dva týdny kvetení a zvětšuje plody a vůni. Overdrive je ceněný pro svou schopnost oklamat kytku a dodat jí dostatek látek, aby mohla v posledním stádiu květu zvýšit své výnosy na maximum. 

 $R3GO0MM

Čistič kořenového systému

Sensizym - Je určen pro kořenovou zónu, díky aktivním enzymům rozkládá mrtvé kořeny, které znovu vyživí vaši rostlinu. Používá se jednou týdně na lepší rozklad kořenového systému, ale také jej lze použít pro čistění hadic v kapokové závlaze a také v hydru. 

$RCGAJPS

Chuť a vůně

Bud Candy - Obsahuje vysoké množství sacharidů, jinými slovy zvyšuje energetické zásoby vaší rostliny. Pět různých zdrojů uhlohydrátů, zvyšují produkci terpenů pro lepší vůni a chuť. Kombinace jednoduchých a komplexních sacharidů pro výživu prospěšných mikrobů a poskytnutí výživy pro obrovské a aromatické plody. Základní sekundární živina hořčík, abyste podpořili produkci chlorofylu. 

Flawless Finish - Jedná se o závěrečnou složku, která pomáhá čistit rostlinu a médium od přebytečných živin. Když použijete tento závěrečný doplněk, tak neohrozíte svou rostlinu a plody. Díky Flawless finish budou mít vaše plody přirozenou chuť a vůni.

$RSBMISZ

 

Používáme ověření věku Adulto