Hnojiva a vše ostatní od značky Plagron

Značka hnojiv Plagron je předním výrobcem vysoce kvalitních hnojiv a doplňků pro pěstování rostlin v indoor i outdoor prostředí. Plagron se specializuje na výrobu produktů, které podporují růst a kvetení rostlin a zlepšují kvalitu půdy. Jejich široký sortiment zahrnuje hnojiva pro různé fáze růstu rostlin, jako jsou například hnojiva pro kořenový růst nebo pro kvetení, stejně jako doplňky pro zlepšení struktury půdy a pro podporu růstu rostlin.

Plagron se také pyšní špičkovou kvalitou svých substrátů pro pěstování rostlin, které jsou vyrobeny z přírodních surovin, jako je například sláma nebo kokosové vlákno. Tyto substráty jsou ideální pro pěstitele, kteří hledají ekologické a šetrné způsoby pěstování rostlin.

Plagron je značka, která je oblíbená mezi pěstiteli rostlin po celém světě pro její spolehlivost a účinnost. Jejich produkty jsou vyvinuty s pomocí nejmodernějších technologií a jsou testovány v reálných pěstitelských podmínkách, aby bylo zajištěno, že poskytují nejlepší možné výsledky.

Plagron Green Sensation je booster hnojivo pro finální fázi rostlin. Obsahuje komplexní směs živin pro optimální finální část květu. Green Sensation zlepšuje kvetení, odolnost, půdu a výnosy. Při použití Green Sensation nemusíte používat PK-hnojivo, booster ani enzymy. Je vhodné pro pěstování všech druhů rostlin v indoor i outdoor prostředí a je k dispozici v různých objemech, včetně 100ml.

plagron- green-sensation

Plagron Light Mix - Přídavek různých druhů vlákniny a perlitu vede k lehkosti a obsahu kyslíku, které se vyskytují pouze v kvalitních substrátech Plagron. Lightmix přináší nejvyšší výnosy při použití hnojiv Plagron Terra Grow, Terra Bloom a dalších přísad od společnosti Plagron.

plagron-light-mix 

Plagron Sugar Royal je hnojivo s vysokým obsahem cukrů, které podporují kvetení rostlin a zvyšují kvalitu plodů. Je vhodné pro použití v poslední fázi kvetení rostlin a je k dispozici v různých objemech. Sugar Royal slouží jako doplněk k základní výživě. Použitím Sugar Royal se podporují a podporují přirozené procesy rostliny v období květu.

plagron-sugar-royal

Plagron Terra Bloom a Plagron Terra Grow jsou hnojiva speciálně navržená pro růst a kvetení rostlin v indoor a outdoor prostředí. Obsahují kompletní směs živin pro optimální růst a kvetení rostlin a jsou vhodná pro použití v různých typech půdy.

plagron-terra

Pokud hledáte kvalitní hnojiva a doplňky pro pěstování rostlin, můžete se spolehnout na značku Plagron. Jejich široký sortiment produktů pro různé fáze růstu rostlin a jejich špičkové substráty vám pomohou dosáhnout nejlepších výsledků při pěstování vašich oblíbených rostlin.



Používáme ověření věku Adulto